Tanulási képességfejlesztés – Agytorna és egyéb módszerek

Az iskolai tanulás során gyakran előfordul, hogy gyermekeink alulteljesítenek, gyenge érdemjegyeket kapnak. Ennek oka sokféle lehet. A legtöbb esetben azonban nem a lustaság, gyenge teljesítőképesség húzódik meg a háttérben!
A motiválatlanság, sikertelenség élménye, szorongás, tanulási nehézségek, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, részképességek zavarai, magatartási zavarok, stb. okozhatják az iskolai eredmények nem megfelelő alakulását.
A kineziológia eszközei remek lehetőséget nyújtanak az agyműködés aktiválásához, ezáltal pedig a teljes aggyal való tanuláshoz. A módszer alkalmazásával a látás, hallás, írás, mozgás kiegyensúlyozása, a részképességek agyterületeinek aktiválása, stresszek feloldása és a könnyebb tanulás érdekében tanulást könnyítő gyakorlatok elsajátítása a cél. Mindehhez kiváló segítséget nyújt az OH-kártya eszköztára.

Ajánljuk mindazon gyermekek számára, akik szeretnének még könnyebben és önfeledtebben tanulni, alulmotiváltak, nincs sikerélményük, stresszesek, szorongóak, illetve tanulási nehézséggel küzdenek.