Idei Edina

Kineziológus, Önismereti Instruktor, Jógamester, Kismama és gyerekjóga oktató, 

Kahi Life tanácsadó, OH- kártya Instruktor 

 Kineziológiával 2003 óta foglalkozom. A kineziológia Three in One Concepts indított el igazán a tanulás és önmagam jobb megismerése útján. A tanfolyamokat újabb és újabbak követték pl.: Bach-virágesszencia, numerológia, gyermektanfolyam-oktatói – hogy néhányat említsek. 2009-ben megismerkedtem az AFT Erőtér Technikával, valamint forradalmian új metódusával, az ELME AKUPUNKTÚRÁVAL. 2012-ben pedig egy új 4 dimenziós, egységes koncepcióval, a KAHI Healinggel találkoztam, amely nagyszerű lehetőségeket tárt fel előttem. Olyan módszerek elsajátítására törekszem, amivel mind magamnak, mind a hozzám forduló embereknek a legtöbbet tudok segíteni.Életemben mindig jelentős szerepet játszottak a gyerekek és a velük való munka. Önfejlesztő foglalkozásokon és egyéni konzultációkon dolgoztam és dolgozom velük. Fontos szerepet kap önmaguk és egymás jobb megismerése, a kommunikáció, együttműködés, felelősségvállalás, problémamegoldás, -kezelés, valamint a tanulási képességeik fejlesztése.

Hiszem, hogy folyamatos fejlődésben és haladásban vagyunk. Ha élünk a bennünk rejlő lehetőségekkel és a változásokat nem félelemként éljük meg, hanem lehetőségként, akkor képesek vagyunk ÖNMAGUNKKÁ válni és megélni. Amikor megtaláltuk, felismertük és elfogadtuk ÖNMAGUNKAT, akkor tudjuk valóban uralni és működtetni ÉLETÜNKET.

Alkalmazott módszerek:

Elérhetőségek:  Online konzultációt is vállalok Skype vagy Zomm- on keresztül. Az alábbi email címen várom a jelentkezést.

„Isten küldött egy bizonyos szándékkal – mondta a Mester.
Akarsz összhangba cselekedni ezzel a szándékkal?
A földre egy isteni küldetés teljesítésére jöttél.
Képzeld el, hogy ez milyen megrendítően fontos.
Ne kövesd a szűk látókörű egot, mely akadályozza a végtelen célhoz való ragaszkodásod.”

/Jogananda/

Nem vagyok gyógyító, orvos és pszichológus.