Benső Kör- Önismereti játék

Benső Kör

Benső Kör- Önismereti játék: a lélek mélyebb tartalmainak megértéséhez.

Mi is az a Benső kör?

Hívhatjuk egy önismereti játéknak, egy válaszkapási lehetőségnek, egy segítségnek, amely utat mutat életünk elakadásában. Az itt felsoroltak mind körül is írják ennek a csodálatos „játéknak”,  folyamatnak a nevét.

Azonban a valódi lényegét csak akkor érthetjük meg, amikor önmagunk is részesei leszünk ennek a folyamatnak.

Amikor bátran előállunk a minket foglalkoztató kérdéssel, s hogy miért bátran? Mert amikor kérdezünk, korántsem azt a választ kapjuk, amit az Ego szeretne. Valójában az egót olyan mértékben félre állítja, hogy még lehetősége se legyen belekontárkodni a folyamatba.

Az Ego csak a problémákon és a nyugtalanságokon keresztül létezhet, ezért harcol szüntelenül az elem.” Persze azért ő nem hagyja ilyen könnyen magát, próbálkozik a választ követő későbbi időszakban, de akkorra már eljutott a válasz Lénye-ge oda, ahol a megfelelő helyen tudja kifejteni hatását, -a Lélekben.

Hogyan is hat mindez az életünkre az önmegismerésünkre?

Valójában több síkon támogatja meg a bennünk élő legősibb Magot. Rámutatva mindarra, amiért éppen ide jöttünk, amiért ezt a létidőt választottuk.  Segít eligazodni a számunkra nehéznek tűnő kérdésekben, mindazonáltal meghagyja a szabad választás lehetőségét. Mert csakis a tapasztalataink által tudunk igazán rájönni, hogy valójában miért is vagyunk itt, mit kell még megtanulnunk, mire is érdemes rálátnunk. Életünk azon elakadásai miért és hogyan tudják segíteni egyéni fejlődésünket. Hiszen feladatokkal érkeztünk, olyan feladatokkal, amely egyrészt hozzánk tesznek, másrészről pedig az egész emberiséget szolgálja. Ezért aztán egyáltalán nem mindegy, mit teszünk bele a közösbe.

A Benső kör folyamata során egyre jobb rálátást kapunk önmagunk elfojtott aspektusaira, ami ilyen formán a „Felső vezettetés” által egyértelmű üzenetek formájában nyilvánul meg. Nincs is más teendők, mint a megszületett válaszok által elindulni és cselekedni. Hogy a tapasztalások által a bizonyosság is megszülethessen bennünk.

Mert vajon elhisszük- e mindezeket tapasztalatok nélkül?

Korán sem mindet és mindig, mert nekünk embereknek kell a bizonyosság.  Tényleg hihetek benne, azért kaptam, azért jött ki, ott éppen akkor nekem?

A játék során megismerjük a különböző archetípusokhoz tartozó üzenetek lényegi elemeit, a segítő lapokkal pedig egy teljes képet alkothatunk életünk éppen akkor tartó történéseire. Természetesen a  feltett kérdés, vagy kérdések függvényében.

Önmegismerésünket fejlesztve elősegíti a benső hang sugallataira való hallgatást, ezzel erősítve az intuitív részünket. Egyre jobban arra sarkallva önmagunkat, hogy a benső csendből születhessenek meg válaszaink.

Ha felkeltette, az érdeklődésed gyere és próbáld ki magad is!

Hogy milyen választ fogsz kapni, nem tudom, de hogy nem marad hatás nélkül, azt bizton állíthatom.:-)

Szeretettel várlak Benső Kör Műhelyeimen, időpontokról a Programok menüpont alatt tudsz tájékozódni!